Loopgroep De Krim

De Loopgroep De Krim is een enthousiaste en gezellige groep mensen van 10 tot 60 jaar, die veel plezier beleven aan de hardloopsport.
Iedereen kan zich hierbij aansluiten: van beginner tot gevorderde. Het in groepsverband trainen maakt het extra leuk voor een individuele sport. Daarnaast wordt Loopgroep De Krim ook nog eens deskundig begeleid en geïnformeerd door trainers met een rugzak aan loopervaring: Henk Meppelink en Rene Marissen.

Ook voor de voetballers van onze vereniging, die aan hun conditie willen werken (bijvoorbeeld in de wintermaanden), is het meedoen aan de loopgroep een goede aanvulling.

Iedereen is welkom om eens vrijblijvend met ons mee te lopen. Training elke woensdagavond van 19:00 – 20:00 uur. De start is bij de kantine van voetbalvereniging DKB’44 aan de Horsta’s wijk.

Voor meer informatie:
Rene Marissen             06 51273712
Ina van Zandwijk         0524 572005

Loopgroep De Krim valt onder de verantwoordelijkheid van v.v. DKB’44. Om lid te worden van de loopgroep, dient men eerst lid te worden van v.v. DKB’44 (zie de pagina over de contributie onder menu Vereniging – Algemeen). Het lidmaatschap gaat in per kwartaal en kan ook weer worden opgezegd per kwartaal. Aan- en afmelden kan bij Gina van Dijk-Koopman.