Aan alle leden van de CLUB van 100

Het einde van het jaar is weer in zicht en er is vanuit de club van 100 weinig gebeurd. Dat heeft allemaal te maken met het coronavirus en nu de voetbal weer begint is het nog maar de vraag wanneer de regels weer worden aangescherpt. Laten we hopen dat dit uitblijft.

De voetbalwedstrijd tussen de dames van Twente en ons regioteam, die wij voor dit jaar hadden besproken, hopen wij nog steeds door te kunnen laten gaan in 2021.

De contributie van 50 euro voor het aankomende jaar willen wij wel automatisch incasseren. Wij hopen dat u daar begrip voor hebt. Van dat geld zal waarschijnlijk een gedeelte besteedt worden aan het aanschaffen van ledverlichting rondom het hoofdveld waar het hoofdbestuur nu mee bezig is.

Wij rekenen ook in deze bijzonder tijd op jullie steun
Met vriendelijke groet: Het bestuur Club van 100