Club van 100 en de dames van Twente

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wedstrijd tussen de dames van FC Twente en de dames van DKB (aangevuld met spelers van het regioteam) dit jaar NIET kan doorgaan. Dit is niet om financiële redenen, ondanks dat hier nog wel een aanmerkelijk kostenplaatje aanhing, zijn wij in samenwerking met de sup.ver en het bestuur van DKB uitgekomen. Daar ligt het dus niet aan.
Maar het coronavirus heeft wel roet in het eten gegooid en daarom konden wij voor dit jaar geen datum prikken. Maar de contacten met FC Twente lopen nog steeds en nu hopen wij deze wedstrijd te kunnen uitstellen naar volgend jaar.

Ik hoop dat u zo voorlopig voldoende bent ingelicht. Zo snel wij meer weten wordt u op de hoogte gebracht.

Namens de club van 100,
Hans Langemaat