DKB toernooi

Afgelopen zaterdag (4 juli) heeft DKB weer voor het eerst een (corona-proof) toernooi kunnen organiseren. Met inachtneming van de verschillende corona-regels kon er eindelijk weer eens gevoetbald worden bij DKB. Door alle Corona perikelen konden de reguliere toernooien, zoals familietoernooi en mixtoernooi, niet doorgaan. Maar door de versoepelingen sinds 1 juli, kon er in ieder geval nog een toernooi georganiseerd worden als afsluiting van seizoen 2019-2020. Alle kampioenen werden gefeliciteerd met de overwinning en gehuldigd.

Verder kon er officieel afscheid worden genomen van Ruben Kloosterman als hoofdtrainer van DKB. Ruben zal volgende seizoen worden opgevolgd door Jan Otto Benjamins. Ruben werd heel hartelijk bedankt voor zijn inbreng en wij wensen hem alle goeds in de toekomst. Ook werd bekend gemaakt dat Rinus ter Napel zijn contract als verzorger heeft verlengd. Uiteraard is het bestuur zeer blij dat ook deze functie weer is ingevuld voor het komende seizoen.

En verder werd er ook nog afscheid genomen van een viertal trainers/begeleiders. te weten: Roel Hagedoorn, Gerrit Hamberg, Jan van der Wetering en Ard van der Wetering. Alle vier waren zij vele jaren betrokken als trainer en begeleider van verschillende jeugdelftallen bij DKB. Roel, Gerrit, Jan en Ard: ook jullie heel hartelijk bedankt voor jullie inbreng in de afgelopen jaren!

Roel Hagedoorn, Gerrit Hamberg, Jan van der Wetering en Ard van der Wetering