DKB update coronacrisis

Naar aanleiding van de update van 31 maart door de regering heeft de KNVB inmiddels bekend gemaakt dat de amateurcompetities, alsmede de bekercompetities niet hervat zullen worden. Hiermee komt seizoen 2019/2020 helaas al zeer vroegtijdig tot een gedwongen einde.

Door de KNVB is tevens besloten dat er dit seizoen géén eindstanden zullen zijn. Hierdoor zullen er geen kampioenen, promoties en degradaties zijn. Komend seizoen zal in dezelfde klasse worden gestart als bij de start van het huidige seizoen. Eventuele consequenties hiervan worden nog uitgewerkt door de KNVB.

Voor wat betreft de geldende maatregelen zijn er (nog) geen wijzigingen. Het sportpark is en blijft gesloten.

De beslissingen voor wat betreft de toernooien in de maand juni zijn nog niet genomen, deze gaan vooralsnog gewoon door. Bij eventuele wijzigingen houden we jullie op de hoogte.

Graag willen we nog een link met jullie delen om oefeningen en challenges thuis in uitvoering te brengen. Wij dagen jullie dan ook uit om er een filmpje van te maken die je dan kunt plaatsen op FB, tag hierin vvDKB en je nieuwe uitdager! Zo houden we elkaar lekker scherp! http://www.knvb.nl/stayathome

Voor de komende periode wenst het bestuur één ieder veel gezondheid, sterkte en wijsheid toe. Help elkaar indien nodig en wees lief en verdraagzaam naar elkaar.

Met sportieve groet,
Bestuur vvDKB ‘44