Jeugdvoetbalkamp gemeente Hardenberg 2020

Mede door het enthousiasme van de deelnemers en deelneemsters van afgelopen jaar, is de vernieuwde opzet van het 13e Jeugd-Voetbalkamp van 2019 een groot succes geworden. Daarom heeft de organisatie besloten om ook in 2020 een Jeugd-Voetbalkamp te organiseren. Aankomende zomer staat het 14e Jeugd-Voetbalkamp van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juli 2020 gepland en evenals vorige jaren vindt dit plaats op sportpark de Boshoek in Hardenberg. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en neemt de invulling van het komende Jeugd-Voetbalkamp steeds vastere vormen aan. In grote lijnen is het programma alweer besproken en zijn de eerste contacten gelegd. Voetbal en plezier zullen wederom centraal staan dit jaar. De sponsoren hebben in ieder geval de steun toegezegd en ook de gemeente Hardenberg stelt de velden weer beschikbaar. Het Jeugd-Voetbalkamp biedt plaats aan jeugdleden woonachtig in de gemeente Hardenberg die tevens lid zijn van een voetbalvereniging uit de gemeente Hardenberg. De inschrijving voor het Jeugd-Voetbalkamp 2020 start op woensdag 18 maart (08.00 uur) en aanmelden kan tot zaterdag 22 maart (20.00 uur). Daarna volgt een definitieve bevestiging of de inschrijving al dan niet is gehonoreerd. Inschrijven eerder dan genoemd tijdstip is niet mogelijk, omdat het inschrijfformulier pas op 18 maart op de website verschijnt. Voor meer informatie kunt u tot die tijd terecht op de website van het Jeugd-Voetbalkamp of op onze Facebook pagina.