Jubileum Supportersvereniging DKB

Aanstaande zaterdag is het zover! De Supportersvereniging DKB viert haar 50-jarig bestaan met ‘s middags een receptie en ‘s avonds een feestavond. Beide evenementen worden gehouden in de tent naast de kantine van DKB.
De receptie is van 16:00 uur tot 18:00 uur en is bedoeld voor leden, oud-leden, sponsoren en relaties van de Supportersvereniging.

De feestavond begint om 21 uur tot 1 uur. De muziek wordt verzorgt door DJ Jorren Hulst en ook Orlando Uitenwerf zal present zijn.
Deze feestavond is voor alle leden, oud-leden en sponsoren van de Supportersvereniging. In de kaart die verstuurt is, zit ook een uitnodiging voor de feestavond. Op die kaart staat trouwens ten onrechte dat het feest om 20:00 uur begint. Dit moet dus 21:00 uur zijn. Je krijgt 2 gratis munten per persoon (max 2 personen) tegen inlevering van deze kaart. Er wordt deze avond gewerkt met DKB munten om drinken te bestellen. De munten kunnen aangeschaft worden in de tent.

We hopen op een grote opkomst en een gezellige dag!

DJ Jorren Hulst
Orlando Uitenwerf