Rennen voor vv DKB 44

Behalve al het sportplezier is onze club ook veel inkomsten misgelopen dit seizoen. Daarom organiseren we een grote, sportieve actie. Doe je mee?

Strik je veters!
vv DKB 44 organiseert een Sponsorloop. Iedereen mag meedoen, of je nu speler, vrijwilliger of supporter bent van onze club. Je kunt je aanmelden op Sponsorloop.nl:

Ja, ik doe mee!

Coronaproof
Uiteraard is deze actie coronaproof. De sponsorloop is niet bedoeld als evenement. De RIVM-richtlijnen zijn leidend. Je kunt individueel meedoen (rondje thuis), of voor of na je training (voor de jeugd). Houd daarbij altijd voldoende afstand. Jouw sponsors kunnen zich online aanmelden en digitaal (via iDeal) betalen. Helemaal coronaproof dus!

Zo werkt de Sponsorloop
Eerst gaan we met z’n allen op zoek naar sponsors. Nadat je bent aangemeld krijg je hiervoor een speciale actielink. Deze kun je naar iedereen doorsturen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s of wie je ook maar wilt. Sponsors kunnen zich vervolgens zelf aanmelden en betalen via jouw persoonlijk actielink. Dit kan tot en met 6 juni.
De sponsorloop zelf staat gepland in week 23: van 7 t/m 13 juni.. De afstand is 1,5 kilometer. Misschien kan dit voor of na je training (voor de jeugd). En anders kun je thuis zelf een rondje lopen.

Meer informatie en direct aanmelden kan op sponsorloop.nl/dkb44 of even contact opnemen met Jan van der Wetering

DKB’44 zet een shirt van een eredivisieclub naar keuze, als prijs er boven, voor degene die het meeste geld opbrengt.