vv DKB’44 gaat nieuwe samenwerking aan met Sluyters Sport en Erima

Ook voor de aankomende vier seizoenen zal Erima de leverancier zijn voor de wedstrijdkleding, trainingspakken en presentie tenues.
Na al een eerdere samenwerking van vier jaar heeft de club besloten dit te gaan verlengen met nog een vier jaar.
De samenwerking en de kwaliteit van de kleding bevalt van beide kanten dusdanig goed, dat er besloten is deze samenwerking te gaan verlengen.

Sluyters sport te Coevorden is daarbij aangesloten. Na het vroegtijdig stoppen van de vorige leverancier, was D.K.B. genoodzaakt verder te gaan kijken en op zoek te gaan naar een nieuwe partner waar we onze voetbalkleding kunnen bestellen, laten bedrukken en op kunnen halen. Deze samenwerking is gevonden in Sluyters Sport. Arnold Sluyters wilde graag van dienst zijn voor onze club, waarvoor hartelijk dank.

Alle leden van VV D.K.B. die in de winkel komen krijgen 10% korting op voetbal gerelateerde artikelen.